Σκοπός

Μοναδικός σκοπός του Ιδρύματος είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όσες περισσότερες ανάγκες μπορούμε και να συμβάλουμε έτσι στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας. Παράλληλα, εξίσου σημαντικός στόχος για εμάς, είναι να δώσουμε και σε άλλους συμπολίτες μας την ευκαιρία να γνωρίσουν τον εθελοντισμό και να βιώσουν τα οφέλη του στη ζωή τους.

Δραστηριότητες

Το ίδρυμα Μοιράζομαι με διαφάνεια και αξιοπιστία σχεδιάζει και πραγματοποιεί δράσεις που σχετίζονται με την παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες.
Μετά από συνεχή έρευνα εντοπίζουμε οικογένειες, φιλανθρωπικά ιδρύματα, κοινωνικές δομές, κοινωνικά φαρμακεία, γηροκομεία, προσφέροντας οικονομική και υλική βοήθεια, όπου υπάρχουν ανάγκες σίτισης, ρουχισμού και φαρμακευτικής φροντίδας.
Χάρη στην ακούραστη προσφορά των εθελοντών μας, ενισχύονται μηνιαία οικογένειες, υποστηριζόμενες σε επίπεδο σίτισης. Επίσης σε εβδομαδιαία βάση, μαγειρεύουμε για παιδιά ιδρυμάτων καθώς και για άστεγους στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Οι εθελοντές μας συμμετέχουν ακόμη και στην προετοιμασία δεμάτων με τρόφιμα.
Επίσης, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ιδρύματα κοινωνικής φροντίδας παιδιών τα οποία βιώνουν δύσκολες οικογενειακές συνθήκες, προσφέροντας είδη σίτισης, σχολικά είδη,computers,είδη ρουχισμού κλπ

Στηρίζουμε

Τα ιδρύματα και οι οργανισμοί που στηρίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι τα ακόλουθα:

Ανάγκες σε τρόφιμα

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ | ΔΩΡΗΤΗΣ

Εάν θέλετε να συμμετέχετε στην ομάδα των εθελοντών μας ή να δωρίσετε τρόφιμα και άλλα χρήσιμα προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας.