Δράσεις Δεκεμβρίου 2023

Η ομάδα μας συνέχισε τα καθιερωμένα μαγειρέματα του Σαββάτου. Αυτό το μήνα, παρασκευάσαμε 2.135 μερίδες φαγητού, (ζυμαρικά, πατάτες ογκρατέν, καροτόσουπα, σπανακόπιτες και σάντουιτς, μαζί με πολλές σαλάτες, γλυκά και χυμούς), τις οποίες παραδώσαμε στα ιδρύματα:

  • Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου ‘Άγιος Αλέξανδρος’ (194 μερίδες)
  • Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά (240 μερίδες)
  • Εκκλησιαστικό Συσσίτιο Ιδρύματος ‘Τσουγκράνειον’ (1.701 μερίδες)

Και αυτά τα Χριστούγεννα επισκεφτήκαμε τα παιδάκια του Ογκολογικού τμήματος ‘Ελπίδα’ και προσφέραμε 35 κουτιά με παιχνίδια και παζλ. Προσφέραμε ακόμη 60 γούρια για το Νέο Έτος στα παιδάκια της Στέγης Θηλέων ‘Άγιος Αλέξανδρος’ και της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά.

Πέραν των παραπάνω, συνεχίσαμε τις καθιερωμένες δράσεις μας, προσφέροντας 80 κιβώτια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 80 φτωχές οικογένειες στην Ανάβυσσο, κάτι που ισοδυναμεί με 1.840 μερίδες φαγητού.

Επιπλέον 1,200 μερίδες γιαούρτι, 720 λίτρα γάλα και 40 kg τυρί φέτα προσφέρθηκαν στα Γηροκομεία Αθηνών και Παλαιάς Φώκαιας, όπως κάθε μήνα.

Τέλος, 70 πίτσες έφτιαξαν τη μέρα των ατόμων με αναπηρία του Ιδρύματος Ε.Γ.Ν.Υ.Α., όπως και 35 πίτσες στα παιδάκια της Παιδόπολης ‘Άγιος Ανδρέας’ στον Άλιμο.

Περισσότερα
Άρθρα